Рулетики з кабачків з різними начинками — хороший варіант легкої закуски для святкового столу або для повсякденного вечері. Сьогоднішня добірка присвячена саме їм. Прості, смачні та оригінальні рецепти рулетиков з кабачків урізноманітнюють ваше меню. Всі рецепти супроводжуються фото і детальним описом, так що процес приготування не складе проблем.
Зміст
Для приготування вам знадобиться:
Приготування:
1. Для початку нарізаємо м’ясо тонкими поздовжніми смужками. Кожну смужку розрізати навпіл і відбити.
2. Тепер потрібно замаринувати курку: викласти філе в тарілку, посолити-поперчити і додати дрібно порізаний часник. Все добре перемішати і залишити на 15-20 хвилин.
3. Поки курка маринується, підготуємо кабачки. Для початку розігріємо духовку до 180 градусів, застилає пергаментним папером деко, змащуємо його олією. Кабачки нарізаємо на тонкі скибочки і викладаємо їх на деко, солимо і відправляємо в духовку на 5-7 хвилин, щоб кабачки стали м’якими.
4. Поки кабачки в духовці, натираємо сир на тертці.
5. Дістаємо кабачки, даємо їм злегка охолонути. Після чого можна готувати рулетики: скибочка змащуємо майонезом або соусом, посипаємо спеціями, викладаємо шматочки курки, посипаємо тертим сиром і закручуємо роли. Кожен рулетик закріплюємо зубочисткою.
6. Беремо форму для запікання. змащуємо її маслом і викладаємо в неї рулетики. Ставимо форму в духовку і запікаємо 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Рулетики з кабачків з куркою і сиром готові! Можна подавати!
На 10 рулетиков Вам знадобиться:
Приготування:
1. Кабачок помити відрізати кінці з обох сторін і порізати гострим ножем на тонкі скибочки (повинно вийти близько 10 штук).
2. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів. Беремо деко, змащуємо його масло і викладаємо скибочки.
3. У невеликій мисці змішуємо м’який сир з приправами та прянощами на ваш смак. Намазуємо кожну скибочку кабачка сиром.
4. Морква нарізати соломкою, найкраще за допомогою терки для моркви по-корейськи. По невеличкій пучку моркви викладаємо на один кінець кожного скибочки. Курячі грудки нарізаємо на шматочки по 5-6 см, викладаємо по шматку курки на моркву.
5. І закручуємо рулетики починаючи з того боку, де лежить курка і морква. Закріплюємо кожен рол за допомогою зубочистки і викладаємо на деко.
6. Запікати рулетики з кабачків в духовці хвилин 15-20 до готовності.
Рада! Готові рулетики можна подавати з соусом з 1 ст.л. бальзамічного оцту і 2 ч.л. рідкого меду.
Простий і швидкий рецепт рулетиків з кабачків: молодий кабачок і м’який сир прекрасно поєднуються і стануть хорошою закускою. Для приготування 8-10 ролів вам знадобиться:
Приготування:
1. Молодий кабачок порізати уздовж на довгі тонкі скибочки, попередньо відрізавши кінці з двох сторін. Скибочки повинні бути тонкі, що не більше 0,5 см. Якщо кабачок довгий, то краще розрізати скибочки навпіл по довжині.
2. Розігріваємо сковороду-гриль, якщо у вас такої немає, підійде звичайна. Розігрійте сковороду на великому вогні, покладіть скибочки, стільки скільки влазить і обсмажте з кожного боку по 2-3 хвилини поки кабачок не стане м’яким. Після чого викладіть на тарілку остигати.
3. Готуємо начинку: змішуємо сир з пряними травами і одним з додаткових інгредієнтів (якщо у вас їх немає, чи не біда, рулетики і так будуть смачні). Солимо за бажанням.
4. Тепер займемося рулетиками: беремо скибочку кабачка, викладаємо на нього сир і закручуємо.
Рада! Якщо ваші рулетики не тримаються, можна закріпити їх за допомогою зубочистки.
Рулетики з кабачка з м’яким сиром можна подавати!
Кольоровий, яскравий і свіжий — ось повний опис цього рецепти. Для приготування вам знадобиться:
Для песто потрібно:
Приготування:
1. Кабачки порізати на тонкі скибочки на всю довжину.
2. Перець порізати на довгі соломки товщиною близько 0,5-1 см, морква — на чверті, щоб вийшли палички. Рукколу просто вимити.
3. Готуємо песто: всі інгредієнти викладаємо в чашу для блендера, збиваємо до однорідної маси, солимо до смаку. Песто має бути щільне, консистенції пасти.
4. Робимо роли: скибочка цукіні покладіть на тверду рівну поверхню, змажте песто, додати руколу і кілька паличок перцю і моркви. Загорніть рулетик і скріпіть його за допомогою зубочистки. Можна подавати!
Рада! Замість або разом з песто можна додати м’який сир.
Для приготування 6 ролів потрібно:
Приготування:
1. Розігріти духовку до 180 градусів.
2. Нарізаємо цукіні на тонкі скибочки гострим ножем, можна використовувати ніж для чищення картоплі.
3. На деко налийте пару крапель оливкової олії і викладіть скибочки, збризніть маслом зверху, приправте сіллю-перцем. Поставте деко на 5 хвилин в духовку. Суть цього етапу — щоб скибочки кабачків стали м’якшими і можна було загорнути роли.
4. У невеликій мисці приготуємо начинку: змішуємо крабові палички, порізані томати і морква, збризніть все парою крапель соку лимона і посоліть. Все перемішайте.
5. Коли цукіні стали м’якими, дістаньте їх з духовки і дайте охолонути. Після чого можна почати закручувати рулетики. На один кінець покладіть столову ложку начинки і поверніть рулетик.
Для приготування ролів за цим рецептом потрібно (20 рулетиков):
Приготування :
1. Розігрійте духовку до 180-200 градусів.
2. Кабачки потрібно нарізати на тонкі скибочки. Візьміть деко, збризніть оливковим маслом і викладіть скибочки, поставте деко в духовку на 5-7 хвилин, щоб кабачки стали м’якими. Розм’якшити кабачки можна обсмажити скибочки на сковороді-гриль.
3. Дайте скибочкам охолонути. Після чого можна почати загортати рулетики: беремо один скибочку цукіні, викладаємо на нього шинку, трохи тертого сиру, закрутіть рол і закріпіть зубочисткою. Скрутити всі рулетики.
4. Готові роли викладаємо у форму для запікання, зверху посипати тертим твердим сиром і сухарями. Запікайте в духовці близько 10-15 хвилин.
5. Рулетики з кабачків з шинкою готові!
P.S. Є коментарі, поради або ваші власні рецепти. Діліться вашими думками в коментарях до статті!)
За своєю природою кашель є рефлекторним скороченням м'язів, розташованих у За своєю природою кашель є…
Існує безліч протикашльових засобів, що застосовуються у складі комплексних терапевтичних заходів. Існує безліч протикашльових засобів,…
Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба хронічне захворювання під час, якого у стравохід Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба хронічне захворювання…
На відміну від вологого, сухий кашель значно небезпечніший для здоров'я, На відміну від вологого, сухий…
Сухим або непродуктивним вважається кашель, при якому зовсім не виділяється Сухим або непродуктивним вважається кашель,…
Трахеобронхіт – поєднання одночасно двох захворювань – трахеїту та бронхіту. Трахеобронхіт – поєднання одночасно двох…