Рецепти

Рецепти з Кероб

Використання Кероб в приготуванні десертів все більше набирає обертів. Що можна приготувати з Кероб, читайте в добірці нижче. Млинці, кекси, цукерки і навіть шоколад. Всі рецепти мають докладний опис і фото.

Зміст

  • Рецепт шоколаду з Кероб з кокосовою стружкою
  • Шоколад з Кероб
  • смузі з банана, кероб і фініків
  • Гарячий напій з кероб
  • Цукерки з кероб
  • Кекси з кероб
  • Кольорові млинці з кероб

Рецепт шоколаду з кероб з кокосовою стружкою

Для приготування вам знадобиться:

  • 6 ст. л. кокосового масла (можна замінити на вершкове).
  • 6 ст.л. порошку Кероб.
  • 6 ст.л. кокосової стружки.
  • мед або цукор за смаком.
  • горіхи або сухофрукти (за бажанням).

Приготування:

1. На водяній бані розтоплюємо масло, щоб воно розтануло. Після чого зніміть масло і додайте до нього кероб і перемішайте.

2. Потім додайте кокосову стружку і трохи рідкого меду (максимум 1 столової ложки) і добре змішайте. Спробуйте на смак масу, якщо вам здасться наслідки, то додайте ще трохи меду.

3. Тепер формуючи шоколад, можна залити його в формочки для льоду або просто на дно будь-якої форми для запікання (попередньо покладіть пергамент). Вилийте акуратно масу в форму, можете додати горіхи або сухофрукти за бажанням, і поставте шоколад в холодильник або морозилку мінімум на 1 годину.

Шоколад з Кероб

Для цього рецепта вам потрібно:

  • 1/2 склянки порошку кероб.
  • 100 гр кокосового або вершкового масла.
  • цукор або мед за смаком.

Приготування:

1. На водяній бані на невеликому вогні розтопити масло, змішати з Кероб. Якщо ви хочете шоколад по солодше, то краще додавати мед або цукор саме зараз, поки масло тепле і дозволить їм розтанути.

2. Отриману масу вилийте в форму для запікання (дно форми можна прокласти пергаментним папером), розрівняйте і поставте в холодильник на 1 годину або в морозильник на 30 хвилин мінімум.

3. Після того як шоколад замерзне, його потрібно дістати з форми, розрізати ножем або розламати руками.

Смузі з банана, Кероб і фініків

Для приготування напою вам знадобиться (2 порції):

  • 1 банан.
  • 5 фініків без кісточок.
  • 2-3 ст.л. порошку Кероб.
  • баночка натурального йогурту.

Приготування:

1. Банан поламати і викласти в чашу для блендера, туди ж додати фініки, кероб і йогурт. Збийте блендером до однорідної маси.

2. Розлийте смузі по склянках. Прикрасити можна шматочками порізаних фініків.

Гарячий напій з Кероб

На одну порцію цього простого, але дуже смачного напою з Кероб потрібно:

  • 1 стакан молока.
  • 2 ст.л. Кероб в порошку.
  • ванілін і кориця на ваш смак.

Молоко налити в невелику каструльку, насипати кероб і добре розмішати, щоб весь порошок розчинився і не було грудочок (дуже зручно заважати віночком для тесту). Підігріває напій до потрібної вам температури.

Для солодощі можна додати 1 ч.л. меду або кленового сиропу.

Цукерки з Кероб

На 10 приголомшливо смачних цукерок вам знадобиться:

  • 2 ст. фініків без кісточок.
  • 1/2 склянки кокосової стружки.
  • 2 ст.л. Кероб.
  • 1-2 ст.л. води.
  • ваніль і кориця на ваш смак.

Додатково для прикраси (на ваш смак):

  • кероб.
  • кокосова стружка.
  • кунжут.
  • подрібнені горіхи.
  • кориця

Приготування:

1. Фініки потрібно помістити в кухонний комбайн або блендер і збити їх до однорідної маси. Якщо консистенція занадто суха, додаємо 1 ст.л. води і ще раз збити.

2. Після додати всі інші інгредієнти: кероб, стружку і ваніль. Ще раз добре збити, якщо потрібно додати ще 1 ст.л. води.

Важливо! Консистенція повинна бути щільною, нерідких, щоб з неї можна було формувати цукерки.

3. Всю масу дістаньте з чаші комбайна і викладіть в окрему тарілку.

4. Візьміть 1 ст.л. маси і скачайте руками кульку, обкатайте його в Кероб, кокосовій стружці або кунжуті і відкладіть в тарілку. Всього вийде близько 10 цукерок. Близько години цукерки повинні відлежатися при кімнатній температурі або в холодильнику.

Кекси з Кероб

М’який солодкі бананові кекси з Кероб стануть відмінним десертом і порадують ваших близький! На 10-12 кексів потрібно:

  • 2 склянки борошна.
  • 3/4 склянки цукрової пудри.
  • 150 гр. вершкового масла.
  • 1 ст. молока.
  • 2 банана.
  • 2 яйця.
  • 3 ст.л. Кероб.
  • 1 ст.л. несолодкого йогурту.
  • 1/4 ч.л. соди або розпушувача.
  • ваніль, кориця на ваш смак.

Приготування:

1. Для початку розігріємо духовку до 200 градусів. І підготуйте форму для кексів, не важливо що це буде, силіконова форма або паперові формочки.

2. Змішуємо борошно, цукор, кероб, соду і корицю у великій мисці, добре все перемішуємо.

3. У центрі зробимо поглиблення і вбиваємо в нього яйця, молоко, вершкове масло, йогурт і розм’якшені виделкою банани. Акуратно перемішуємо масу, щоб всі інгредієнти добре змішалися. Консистенція повинна бути як у густої каші.

4. Ложкою наповнити формочки для кексів на 2/3 форми. Поставити кекси в духовку і випікати близько 20-25 хвилин до готовності. Подавати можна як теплими, так і вже остиглими.

Кекси з Кероб готові!

Кольорові млинці з Кероб

Рецепт простий, але колір і смак какао здивує і порадує близьких. Для приготування ви можете використовувати свій рецепт тонких млинців, додатково додавши кероб, або можете скористатися описаним нижче. Для млинчиків знадобиться (2 порції, на більшу кількість інгредієнти множте пропорційно):

  • 1 склянки молока.
  • 1/5 склянки борошна.
  • 1 яйце.
  • 2-3 ст.л. Кероб.
  • цукор, сіль за смаком.
  • 1 ст.л. соняшникової олії.

Змішати в мисці всі інгредієнти, збити віночком, щоб не було грудочок. Випікати млинці на добре розігрітій сковороді.

Подавати млинці з варенням, свіжими ягодами або улюбленими сиропами.

P.S. Є коментарі, поради або ваші власні рецепти. Діліться вашими думками в коментарях до статті!)

Схожі статті

Заправки для салатів — 15 смачних рецептів

Serega

безалкогольний глінтвейн

Sasha

Суп-пюре з брокколі — рецепти з фото

Andrey

Пісні рецепти на кожен день

Pasha

Дієтичні рецепти для схуднення

Dmitry

Рагу з кабачків: рецепти з фото

Coolio

Індичка запечена в духовці

Maria

Закуски на Новий рік

Axel

Смузі — 10 смачних і корисних рецептів

Alex

Залишити коментар