Рецепти

Гарячі бутерброди — рецепти з фото

Бутерброди або тости — відмінний варіант поснідати і перекусити. Щоб зробити тости смачними і корисними, ми зібрали добірку відмінних рецептів гарячих бутербродів. Швидкі, прості і смачні рецепти, готувати які одне задоволення!

Зміст

  • C яйцем
  • З яйцем і авокадо
  • C яловичиною і сиром
  • C грибами та сиром
  • C авокадо і сьомгою в духовці

C яйцем

Почнемо з самого простого і звичного — гарячого бутерброда з яйцем. Для нього потрібно підготувати:

  • 1 житній хлібець (краще взяти цільнозерновий тому калорійність такого хліба менше)
  • 1 яйце
  • трохи сири ( беріть будь-, що є в холодильнику)
  • сіль, перець

Приготування:

1. Вся принадність цього рецепту в тому, як готується тост. Для початку ножем намічаємо квадрат (дивіться на фото), потім ложкою вдавлюємо м’якоть, щоб вийшло невелике заглиблення. Опис складне, але по фото все зрозуміло.

2. В серединку розбиваємо яйце, по краях викладаємо тертий сир.

3. Запікати цей бутерброд можна в духовці (при температурі 180 градусів хвилин 10-15) або в мікрохвильовці. Перед подачею посипати перцем або зеленню.


З яйцем і авокадо

На одні бутерброд вам потрібно буде:

  • 1 шматочок тостового хліба.
  • 1/2 стиглого авокадо.
  • жменю руколи або іншої зелені.
  • 1 яйце.

приготування:

Перш ніж приступити до приготування бутерброда, потрібно підсмажити яйце. Тепер збираємо бутерброд, беремо тостовий хліб, на нього викладаємо рукколу або іншу зелень, потім порізаний невеликими шматочками авокадо і на вершину укладаємо смажене яйце.

Бутерброд готовий!


C яловичиною і сиром

цей рецепт гарячого бутерброда є варіацією класичного croque-monsieur — це французький запечений тост з хамоном і сиром з соусом бешамель. Наш рецепт буде простіше, але не менш смачний.

На 2 порції вам знадобиться:

  • 4 шматки тостового хліба.
  • 50 гр. тертого сиру.
  • 2-3 ст. ложки сметани або натурального йогурту.
  • 4 шматки в’яленої яловичини або будь-якого в’яленого м’яса.
  • кілька листя базиліка
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Корисні властивості і протипоказання кореня лопуха, народні рецепти застосування

Приготування:

1. Попередньо розігріваємо духовку до 180 градусів. Поки духовка розігрівається, приступимо до приготування. Змішаємо сир зі сметаною.

2. На хліб викладаємо нарізане мяско, зверху сир і злегка приправляємо перцем.

3. Ставимо запікати в духовку на 5 хвилин. Перед подачею бутерброди прикрашаємо листочками базиліку.


C грибами та сиром

На 2 порції по 2 хлібця вам знадобиться:

  • 4 цільнозернових Тостовий хліб.
  • 40 гр. сиру моцарелла.
  • 7-8 печериць.
  • сіль, перець і приправи

Приготування:

1. Печериці помити і порізати. Обсмажити їх на середньому вогні протягом 10 хвилин з приправами.

2. На хлібці викласти шматки сиру моцарелла, зверху на сир викласти обсмажені гриби, посипати орегано.

3. Запікати в духовці при 180 градусах 7-10 хвилин, щоб сир злегка розплавився.


C авокадо і сьомгою в духовці

Це, безумовно, смачний і корисний сніданок. До того ж до бутерброду ми приготуємо авокадо запечене з яйцем … м-м-м .. спробуйте, вам сподобається!

Найголовніше в цьому рецепті — це гарне, м’яке і стигле авокадо.

Як правильно вибрати авокадо?

його стиглість можна визначити тільки тактильно, візьміть його в руки і натисніть, стиглий плід повинен бути злегка м’яким, при натисканні повинні залишитися вм’ятини. Якщо ж плід авокадо тверді, значить він ще незрілий і йому потрібно кілька днів, щоб дозріти. Шкірка у незрілого плоду найчастіше яскраво-зелена, а от стиглий має відтінки коричневого.

Для приготування 1 порції бутерброда потрібно:

  • 1 стиглий плід авокадо (1/2 піде на бутерброд, 1/2 запікатиметься з яйцем).
  • 1 скибочка слабосоленої сьомги або форелі (розмір визначайте самі на свій смак)
  • 2 цільнозернові тостового хлібець
  • перець
  • сік лимона
  • 1 яйце (для запікання з авокадо)

Приготування:

1. Для початку чистимо авокадо, потрібно очистити шкірку акуратно (якщо плід стиглий, шкурка буде дуже легко зніматися). Потім розрізати його на 2 половини і дістати кісточку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Цукіні запечені в духовці

2. Ставимо розігрівати духовку до 180 градусів.

3. У першій половинки авокадо трохи вичистити центр ложкою, збризнуть її соком лимона і вбити в центр яйце і поставити запікатися в духовку на 10-12 хвилин.

4. З другої половини авокадо і решти м’якоті виделкою зробити пюре.

5. Намазати пюре на житній хліб, викласти зверху скибочки сьомги і поставити в духовку. Запікати 5 хвилин.

Смачного!

P.S. Є коментарі, поради або ваші власні рецепти. Діліться вашими думками в коментарях до статті!)

Схожі статті

Фаршировані баклажани в духовці

Alex

Цукіні запечені в духовці

Pasha

Вівсяна каша на молоці

Andrey

Що можна приготувати з кольорової капусти

Dmitry

Закуски на Новий рік

Axel

Суп з кабачків — рецепти з фото

Murcia

Коктейлі для схуднення

Lamaxima

Імбирний чай — користь і рецепти

Axel

Суп-пюре з брокколі — рецепти з фото

Andrey

Залишити коментар