Легка і здорова їжа — незаперечна твердження, коли мова йде про супі з брокколі. Брокколі багата на вітамін С, А, залізом, вітамінами К і комплексом вітамінів B, цинком, фосфором і іншими корисними речовинами. У перерахунку на 100 калорій брокколі містить білка більше, ніж яловичина, а значить вживання брокколі підходить і тим, хто намагається схуднути або активно займається спортом.
Зміст
Чи любите супи-пюре? Ще кілька рецептів:
Всі рецепти забезпечені докладним описом і фото, так що приготувати суп-пюре з брокколі вам не складе труднощів.
Легкий і швидкий рецепт , який сподобається як дітям, так і дорослим, які віддають перевагу легку їжу.
на 8 порцій вам знадобиться:
Калорійність супу: в 1-ій порції 69 ккал (4 м жиру, 7 м вуглеводів , 4 г. білка)
Загальний час приготування: 45 хвилин.
Приготування:
1. Беремо сковороду, ставимо її на вогонь, наливаємо трохи олії і обсмажуємо на ній цибулю. Обсмажувати хвилини 3, поки цибуля не стане золотистим.
2. Поки цибуля обсмажується, беремо велику каструлю, наливаємо в неї воду або бульйон і ставимо на вогонь. Коли цибуля обсмажився, викладаємо його в каструлю.
3. Нарізаємо брокколі на суцвіття по 4-5 см.
4. У каструлю викладаємо брокколі, солимо, перчимо. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до низького і варимо хвилин 15-20 до готовності брокколі.
5. Як тільки брокколі приготується, вимикаємо вогонь. Даємо супу трохи охолонути і за допомогою блендера подрібнюємо суп в пюре.
6. Після чого ставимо вийшов суп-пюре на маленький вогонь. Додаємо молоко (кількість зазвичай залежить від того, який густоти ви хочете отримати готову страву). Довести суп до легкого кипіння. Вимкнути вогонь.
7. Суп-пюре з брокколі готовий! При подачі зверху в тарілку натріть трохи сиру, можна посипати сухариками.
Для приготування супу-пюре вам знадобиться:
1. Готуємо інгредієнти, все моє і чистимо.
2. Беремо велику каструлю, наливаємо близько 2 літрів води. Ставимо на вогонь і доводимо воду до кипіння. Викладаємо в воду моркву і корінь селери (якщо ви вирішили його використовувати). Варити хвилин 10-15.
3. Потім нарізаємо картоплю невеликими кубиками і викладаємо їх в каструлю. Варимо хвилин 5.
4. Тепер переходимо до курки. Нарізаємо її шматками по 5-6 см. Викладаємо її в каструлю і варимо хвилин 15.
5. Брокколі моєму, відокремлюємо суцвіття.
6. Додаємо брокколі в каструлю, варити потрібно хвилин 10 при слабкому кипінні води. Всі інгредієнти в супі повинні бути готові.
7. Знімаємо каструлю з вогню. За допомогою блендера перемелює всю масу в пюре. Додаємо сіль, перець і спеції на ваш смак. Все добре перемішуємо.
8. Як тільки суп став однорідною масою, ставимо каструлю на слабкий вогонь. Додаємо вершки і підігріваємо, постійно помішуючи, але не доводячи до кипіння.
9. Суп-пюре з брокколі з куркою готовий! При подачі можна прикрасити готову страву тертим сиром, сухариками або зеленню петрушки.
P.S. Сподобалися рецепти або хочете поділитися своїм ?! Залишайте коментарі після статті.
За своєю природою кашель є рефлекторним скороченням м'язів, розташованих у За своєю природою кашель є…
Існує безліч протикашльових засобів, що застосовуються у складі комплексних терапевтичних заходів. Існує безліч протикашльових засобів,…
Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба хронічне захворювання під час, якого у стравохід Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба хронічне захворювання…
На відміну від вологого, сухий кашель значно небезпечніший для здоров'я, На відміну від вологого, сухий…
Сухим або непродуктивним вважається кашель, при якому зовсім не виділяється Сухим або непродуктивним вважається кашель,…
Трахеобронхіт – поєднання одночасно двох захворювань – трахеїту та бронхіту. Трахеобронхіт – поєднання одночасно двох…