Прелесть таких супів якраз в тому, що готуються вони досить швидко і замочувати і довго варити квасолю не потрібно. Сьогоднішня добірка присвячена швидким і смачним рецептам таких супів. Щоб не виникало питань все рецептики супроводжуються докладним описом і фотографіями.
Зміст
Це дуже простий, але дуже смачний рецепт. На середню каструлю вам знадобиться:
приготування:
1. Овочі чистимо і нарізаємо кубиками. З квасолі зливаємо воду. Шинку нарізаємо на невеликі кубики.
2. Беремо каструлю, в якій будемо варити суп. Наливаємо масло і обсмажуємо цибулю і часник 2-3 хвилини, потім засипаємо морква і селера, обсмажуємо все ще 3-5 хвилин.
3. Тепер в каструлю додаємо квасоля і все заливаємо водою ульйоном.
4. Помідори натираємо на тертці, шкурку можна викинути і трохи їх тушкуємо в окремій сковороді. Додаємо їх в суп, доводимо його до кипіння і залишаємо варитися хвилин 30 на малому вогні.
5. Після 30 хвилин черпаком забираємо 2 склянки супу разом з гущею. Виливаємо їх в чашу для блендера і пюріруем і повертаємо назад в каструлю.
6. Додаємо порізану шинку, петрушку, лавровий лист, вустерский соус, сіль і перець і варимо ще 15 хвилин.
Готово! Перед подачею не забудьте дістати лавровий лист.
На приготування знадобиться всього 30 хвилин, вийде гарна каструля аж на 6-8 порцій. Вам знадобиться:
Приготування:
1. Овочі чистимо і нарізаємо на шматочки однакових розмірів.
2. Беремо велику каструлю, викладаємо туди перець, цибулю, моркву і селеру. Заливаємо все водою і доводимо до кипіння. Вогонь зменшуємо до малого і варимо хвилин 15, поки морква не стане м’якою.
3. Потім додаємо квасоля, солимо, перчимо і не забуваємо приправи. І продовжуємо варити на повільному вогні ще хвилин 10.
4. За допомогою блендера збити вміст в пюре, так щоб частина квасолі залишилася ціла. Тобто буквально 1-2 хвилини пюрировать суп, щоб не весь він перетворився в пюре. Цей крок необов’язковий, його можна спокійно пропустити.
5. Супчик можна подавати!
Для такого супу вам потрібно:
Приготування:
1. Беремо каструлю, розігріваємо її на середньому вогні, наливаємо 1 ст.л. масла. Додаємо дрібно порізану цибулю і часник. Обсмажуємо протягом 5 хвилин до м’якості. Додаємо нарізану кубиками картоплю і квасолю (з неї потрібно попередньо злити воду). Готуємо 2 хвилини, постійно помішуючи.
2. Наливаємо в каструлю бульйон або воду. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до малого. Варити суп потрібно хвилин 10-15 до готовності картоплі.
3. Знімаємо суп з вогню, за допомогою погружного блендера збиваємо суп в пюре. Додаємо сік лимона і свіжий чебрець, солимо. Ставимо на малий вогонь на 5 хвилин.
4. Поки суп розігрівається, бекон потрібно порізати на невеликі скибочки і обсмажити на сковороді протягом 3 хвилин.
5. Суп знімаємо з вогню, даємо охолонути і можна подавати. При подачі на суп-пюре викладаємо обсмажений бекон.
За своєю природою кашель є рефлекторним скороченням м'язів, розташованих у За своєю природою кашель є…
Існує безліч протикашльових засобів, що застосовуються у складі комплексних терапевтичних заходів. Існує безліч протикашльових засобів,…
Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба хронічне захворювання під час, якого у стравохід Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба хронічне захворювання…
На відміну від вологого, сухий кашель значно небезпечніший для здоров'я, На відміну від вологого, сухий…
Сухим або непродуктивним вважається кашель, при якому зовсім не виділяється Сухим або непродуктивним вважається кашель,…
Трахеобронхіт – поєднання одночасно двох захворювань – трахеїту та бронхіту. Трахеобронхіт – поєднання одночасно двох…